promijenila se

Reality zvijezda izgleda bolje nego ikad: 'Ne vjerujem u dijete'

showbuzz DNEVNIK.hr

Svi su primijetili kako Khloe Kardashain izgleda sjajno! Novi dečko, novo tijelo... u čemu je tajna?

Njezina starija sestra Kourtney upravo je prekinula dugogodišnju vezu s ocem svoje djece, Kim je u slatkom iščekivanju drugog djeteta, a najmlađa među isto je tako potpuno promijenila svoj život. Kod Kardashian sestara nikad nije dosadno!

Khloe Kardashian se pak posvetila sebi. Vidno je smršavila i redovito vježba, a mnogi se slažu da izgleda bolje nego ikad!

Kardashian sestre se drže zajedno: Kourtney u javnost prvi put nakon prekida, Kim pokazala trbuščić

U radijskoj emisiji otkrila je kako je njezina najveća inspiracija pjevačka diva Beyonce, a dok je bila u Australiji čak je i vježbala s njezinim osobnim trenerom Gunnarom Petersonom koji je zadužen na transformaciju slavnog 'Bootylicious' tijela.

'Ako kažem da želim guzu poput Queen B on me motivira u tome. Nije važno ako sam viša od nje, ima jako pozitivan pristup i nikada mi kaže da ne mogu', kaže Khloe o svojem osobnom treneru. A rezultati se itekako vide!

Glavna stvar koje se odrekla jesu gazirana pića. 'Ne vjerujem u dijete, no vjerujem u mijenjanju životnog stila. Puno sam toga promijenila. Više ne pijem gazirana slatka pića, radije biram ledeni čaj ili običnu vodu', kaže Khloe koja navodno ima i novog dečka NBA košarkašku zvijezdu Jamesa Hardena. Nisu potvrdili vezu, no svakako se jako puno druže zajedno...

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS