u dobru i zlu

Prvo je on bio usred skandala i ona ga branila, a sad su se uloge obrnule: Našli se na ručku i na rastanku dobro izgrlili

Kevin Hart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kevin Hart i Ellen DeGeneres dobri su prijatelji godinama i on ju brani od optužbi za zlostavljanje, a ona je njega branila ranije kada su isplivali njegovi homofobni ispadi.

Kevin Hart i Ellen DeGeneres, koji su poznati komičari i prijatelji, susreli su se na ručku u kalifornijskom naselju Montecito. 

Viđeni su dobro raspoloženi u subotu, iako se Ellen trenutačno suočava s vjerojatno najgorim trenutkom u karijeri. Voditeljicu je više od deset zaposlenika optužilo da ih je zlostavljala na radnom mjestu te da su bili prisiljeni trpjeti uvrede, omalovažavanje i rasizam. Brane se da nisu odmah dali otkaz jer je Ellenin show jako popularan diljem svijeta i strahovali su da neće naći bolji posao.

DeGeneres ispijala je vino dok joj je Hart nešto objašnjavao i proveli su ručak u ugodnom razgovoru, a prije rastanka su se izgrlili. Kevin je dobar prijatelj s Ellen te ju je branio nedavno na Instagramu. 

"Ludo je vidjeti da moj prijatelj prolazi javno kroz ovo. Znam Ellen godinama i mogu iskreno reći da je jedna od najboljih ljudi na ovom je*enom planetu. Tretirala je moju obitelj i moju ekipu od prvog dana s ljubavlju i poštovanjem", istaknuo je Hart

"Internet je postao lud svijet negativnosti gdje se zaljubljujemo u padove drugih ljudi. Stojim uz one koje znam i volim. Radujem se budućnosti u kojoj ćemo se vratiti međusobnom voljenju... Ovo s*anje s mržnjom mora prestati. Nadam se da će uskoro izaći iz mode", dodao je komičar. 

Inače, i Ellen je branila Kevina krajem 2018. kada su isplivali njegovi homofobni ispadi, a trebao je sljedeće godine voditi dodjelu filmske nagrade Oscar. "Vjerujem u oprost. Vjerujem u druge šanse i vjerujem u Kevina Harta", istaknula je voditeljica. 

Naime, u javnost su procurile njegove objave s društvenih mreža u kojima se kriju homofobna stajališta prema LGBT zajednici, iz 2009. i 2011. godine.

"Ako mi sin dođe kući i počne se igrati s kćerinom kućom za lutke, slomit ću mu je na glavi i reći - zaustavi tog homoseksualca", napisao je Kevin 2011. godine u tvitu koji je kasnije obrisao.

Hart je bio i u središtu seksualnog skandala kada ga je Montia Sabbag optužila da ih je potajno snimao tijekom seksualnog odnosa u hotelskoj sobi 2017. u Las Vegasu. Sud je odbacio Montijinu tužbu u kojoj je tražila 60 milijuna dolara. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lijepa Franka u donjem rublju uputila snažnu poruku i dobila brojne komplimente: "Najdivnija"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS