To uvijek prolazi

Kad ne zna kako više privući pažnju, mlada manekenka prošeta u kratkom topiću koji malo toga ostavlja mašti

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Kendall Jenner postala je sve hrabrija kada je u pitanju golišavost, čak i u slobodno vrijeme.

Nije tajna da sve Kardashian-Jenner sestre obožavaju pokazivati fizičke atribute.

Ipak, oni 22-godišnje Kendall Jenner, za razliku od onih njezinih sestara, su prirodni, a mlada manekenka već godinama njeguje manekensku kilažu, zbog čega je nekoliko puta bila na udaru bijesne javnosti.

Naime, mnogi su joj zamjerili kako je premršava te kako šalje krivu poruku mladim ženama diljem svijeta, no činjenica jest kako je dio samog vrha modnog svijeta u kojem su još uvijek najzastupljenije žene upravo takve građe.

A Kendall je utegnute mišiće na trbuhu te vitke noge pokazala i u nedavnoj šetnji Los Angelesom. U trapericama i kratkom topiću zanosna brineta namjerno je pokazala i dio grudi, no kako ovo nije prvi put da je to učinila, nikoga nije previše iznenadila.

Victoria's Secret anđelica najtajnovitija je zvijezda sveprisutne reality obitelji koja joj je i omogućila karijeru, no posljednjih godina postala je sve hrabrija u medijskim istupima, ali i u objavljivanju golišavih fotografija, iako se i ona, kao i ostatak klana, voli fotošopirati.

A čini se kako nema problema niti s golišavim kreacijama kada je u pitanju njezino slobodno vrijeme, dok se na crvenom tepihu više puta pojavila u haljinama koje su više otkrivale nego skrivale.

No treba nekako privući pažnju, zar ne? 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS