Više od 10 milijuna lajkova

Zimske radosti u minijaturnim bikinijima: Slavne sestre otkrile guze na snijegu i hladnoći

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sestre Kendall Jenner i Kourtney Kardashian odlučile su se zabaviti na malo drugačiji način, pozirajući samo u bikinijima na snijegu.

Čini se da hladnoća i snijeg ne smetaju članicama klana i sestrama Kardashian Jenner koje su odlučile pozirati na snijegu u Aspenu, i to samo u minijaturnim bikinijama, u kakvima smo ih navikli viđati na toplijim destinacijama.

23-godišnja Kendall pozirala je u ružičastom bikiniju sa šubarom na glavi i sunčanim naočalama, dok se 39-godišnja Kourtney odlučila ipak ogrnuti i jaknom i ponosno pokazati pozadinu.

 

Popularne sestre tako su još jednom pokazale top-formu i spremnost na sve kako bi dobile što više lajkova na društvenim mrežama.

Kendallina objava svidjela se više od sedam milijuna pratitelja, a Kourtneyina više od tri miljuna.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Kensingtonska palača objavila video s najdražim trenucima iz 2018. godine, jedna je osoba ukrala cijeli show

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Zadivljeni obožavatelji upitali Severinu: "Jeste li vi sigurni da niste brat i sestra?"

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Razvodi, prevare, psihički slomovi i rehabilitacije: Prisjetili smo se skandala koji se neće tako brzo zaboraviti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS