Tamnoputa ljepotica

Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

Kelly Rowland - 5 Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Zgodna Kelly Rowland pokazala je svu svoju raskoš znatiželjnim paparazzima na pješčanoj plaži u Miamiju.

Zgodna pjevačica Kelly Rowland pokazala je svu svoju raskoš pred fotoaparatima znatiželjnih paparazza.

Bivša članica grupe Destiny's Child upijala je sunčeve zrake na pješčanoj plaži u Miamiju, a svoje ženstvene obline pokazala je u crnom kupaćem kostimu. Kelly je na sebe nanosila kremu za sunčanje, a društvo su joj pravile prijateljice.

Fotografije zgodne Kelly podijelio je i Daily Mail.

Od tri djevojke iz popularne grupe, Kelly je najviše željela solo karijeru te je u nju prva i krenula. Ipak, od Kelly, Beyonce i Michelle Williams najveći uspjeh doživjela je Beyonce, koju mnogi danas smatraju divom.

Kelly je u solo vode uplovila 2002., kada je izdala svoj prvi album, a do danas je prodala više od 40 milijuna albuma, što je pozamašna brojka, no neusporediva u odnosu na poslovne uspjehe Beyonce.

Ipak, unatoč tome što ju nije pratila planetarna slava, interes za Kelly nije potpuno nestao jer se mnogi i dalje vrlo rado sjećaju njezinih ranih hitova.

2014. godine Kelly se udala za Tima Weatherspoona, a u sretnom su braku dobili i dvojicu sinova, Titana i Nou.

Osim glazbene karijere, Kelly je dugo bila i članica žirija u australskoj verziji showa ''The Voice'', a 2021. njezino je mjesto zamijenjeno drugom osobom.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Srpska manekenka šokirala posljedicama ugradnje silikona u usne, ovako je izgledala prije, sad žali zbog svega: ''Unakazila sam se''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naša prelijepa glumica slavi rođendan, među prvima joj čestitao njen voljeni partner za kojeg je današnji datum vrlo emotivan...

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS