POTRESENA

Proživljava teške trenutke: Slavna ljepotica u velikom strahu nakon traumatičnog iskustva

Kelly Brook (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kelly Brook stigla je u svoj luksuzni dom vrijedan tri milijuna funti u Londonu dok je provalnik bio u njemu. Njezin prijatelj kaže da je još u šoku.

Britanska starleta i televizijska zvijezda Kelly Brook (40) proživljava teške trenutke nakon što je njezin luksuzni dom u Londonu u utorak opljačkan. Kako piše Daily Mail, Kelly je stigla kući nakon svoje radijske emisije i omela provalnika.

Starleta je neozlijeđena, no njezini prijatelji kažu kako je veoma potresena i u šoku. Lopov je pobjegao s njezinim skupocjenim nakitom i električnim uređajima. Kellyina susjeda potvrdila je kako je dom bivšeg modela opljačkan u utorak navečer. ''Policajci su pričali sa mnom kako bi saznali jesam li išta uočila", rekla je.

Starletin prijatelj rekao je kako je policija stigla u njezin dom između 19 i 20 sati u utorak, ali lopov je uspio pobjeći prije njihova dolaska. ''Ukrao joj je nakit i električne uređaje, no više ju je uplašila činjenica što je netko upao u njezin dom", ispričao je za Daily Mail. Policajci još nisu nikoga uhitili.

Kelly osim luksuznog stana vrijednog tri milijuna funti u Londonu posjeduje i imanje u Kentu koje se procjenjuje na milijun funti. Starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33).

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Akademija nakon kritike javnosti objasnila zašto je iz Oscara izostavila zvijezdu Beverly Hillsa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS