kći lovca na krokodile

Krenula je stopama oca, slavnog avanturista čija je smrt šokirala svijet, a sad je razveselila javnost lijepom viješću

showbuzz DNEVNIK.hr

Bindi Irwin otkrila je da očekuje prvo dijete s mužem Chandlerom Powellom.

Kći pokojnog zoologa i avanturista Stevea Irwina, Bindi Irwin (22) objavila je na Instagramu sretnu vijest da očekuje dijete s mužem, wakeboarderom Chandlerom Powellom (23). 

"Beba divlji ratnik će se roditi 2021. Chandler i ja smo ponosni što možemo objaviti da očekujemo dijete. Čast nam je podijeliti ovaj poseban trenutak u našim životima s vama. Iako sam još u svom prvom tromjesečju, zaista želimo da budete dio našeg putovanja od početka našeg novog poglavlja. Nismo mogli dočekati da podijelimo ove vijesti dok ovo predivno malo biće postaje najvažniji dio našeg života. Vaša podrška nam puno znači. Molim vas, šaljite dobru energiju i molitve našoj maloj duši. Ljubav i svjetlost", napisala je Bindi koja je skupa sa suprugom pozirala držeći malu košulju. 

Mnogi su joj čestitali na trudnoći i istaknuli da će biti divna majka. "Nevjerojatna vijest. Ne mogu izraziti uzbuđenje koje osjećam zbog vas", "Tako lijepo", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Bindi je krenula stopama svog oca Stevea čija je smrt šokirala svijet. Naime, slavnog lovca na krokodile je ubila smrtonosna raža 4. rujna 2006. dok je ronio i snimao serijal "Najopasnije životinje u oceanu". 

Osim kćeri Bindi Steveov put su slijedili i njegova supruga Terri i sin Robert. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS