''Volim ovog lika jako...''

Kći Brucea Willisa uz nove fotografije s glumcem opisala razdoblje kroz koje prolaze: ''Teško mi je ovo, ali zahvalna sam...''

Tallulah i Bruce Willis - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kći Brucea Willisa Tallulah Willis osvrnula se na teško razdoblje kroz koje prolaze zbog glumčeve dijagnoze.

Tallulah Willis objavila je nove fotografije s ocem Bruceom Willisom na svom profilu na Instagramu.

U opisu fotografije osvrnula se na teško razdoblje kroz koje prolaze zbog Bruceove afazije, ali i istaknula nešto važno.

''Hej, jako volim ovog tipa i osjećaji u ovom razdoblju teška su stvar, ali sam tako zahvalna što sam ih pustila da teku kroz mene umjesto da ih izbjegavam!'' napisala je.

Nedavno je za E! Online otkrila da se glumac osjeća i dalje isto, ali to je u njegovoj situaciji dobro.

"Naši posjeti njemu puni su ljubavi i emocija, vjerujem da to nadmašuje sve" rekla je i dodala:

"Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko on mene voli i znam da voli sve nas."

Glumčevo teško zdravstveno stanje dodatno je spojilo obitelj i ojačalo ljubav između njih, istaknula je u razgovoru Tallulah.

Inače, u ožujku je Tallulah otkrila da joj je dijagnosticiran autizam.

Nedavno je i druga glumčeva kći Rumer objavila vijesti o ocu. Više o tome pročitajte OVDJE.

Glumčeva obitelj još je prošle godine objavila da se on povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

Vrlo mu se brzo zdravstveno stanje pogoršalo te sada boluje i od frontotemporalne demencije, od proljeća 2022. Spomenuta bolest posljedica je nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

Inače, Bruce se prvi put oženio 1987. s glumicom Demi Moore, a nakon 13 godina braka rastali su se, ali su i dalje u sjajnim odnosima. Zajedno imaju kćeri Rumer, Scout i Tallulu.

Novu ljubav okrunio je drugim brakom 2009. godine, kada se oženio Emmom Hemming, s kojom danas ima dvije kćeri - Mabel Ray i Evelyn Penn.

Inače, Bruce je prije nekoliko dana nakon dugo vremena viđen u javnosti, a njegovo tužno lice sve je rastužilo. Više pogledajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS