sve zbog višeg cilja

Ogromnom neobičnom haljinom umalo zasjenila i pohvalu koju je dobila, a uz nju je ponosno pozirao i slavni zaručnik

showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry je u društvu zaručnika Orlanda Blooma stigla na gala večeru na kojoj je dobila priznanje na svoj humanitarni rad, a svi su gledali u haljinu koju je odabrala.

Pjevačica Katy Perry u četvrtak navečer se na crvenom tepihu gala večere u Los Angelesu pojavila u društvu svog zaručnika Orlanda Blooma, a pobrinula se da i ovoga puta svi samo o njoj pišu.

Katy, koja je dobila priznanje za svoj humanitarni rad putem fondacije Firework koju je osnovala prije nekoliko godina, začinila je atmosferu i svojim nastupom, a na pozornici je pozdravila brojne mlade i snažne žene koje se brinu kroz svoj humanitarni rad da svijet svima bude bolje mjesto.

Pjevačica je na sebi imala veliku svijetloljubičastu haljinu s puf rukavima, a kombinaciju je upotpunila upečatljivim nakitom i decentnom frizurom. Sjajno raspoložena, Katy je spremno pozirala fotografima, a neobična haljina posebno je naglasila njezinu ženstvenost.

Prije samo nekoliko dana Katy je sve iznenadila kada se pojavila pred fotografima s crnom perikom i u haljini od lateksa, a mnogi su komentirali da ih je naodoljivo podsjetila na tragično preminulu kolegicu Amy Winehouse.

Podsjetimo, 44-godišnji Orlando Bloom i 36-godišnja Katy Perry vezu su započeli 2016. godine, no prekinuli su godinu dana kasnije i ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu prošle godine dobili su kćer.

Orlando ima 10-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom od 2010. do 2012.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tonči Huljić se oglasio o ljubavnoj vezi svoje kćeri i Petra Graše, jednu je stvar jasno naglasio!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Nitko ne može vjerovati da je ova ljepotica nekad bila muškarac, a evo zašto danas svi pričaju o njoj!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS