uzbudljiva godina

Uskoro će dobiti prvo zajedničko dijete, a ovaj slavni par najavio je da se sprema za još jednu veliku promjenu

Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom planiraju se preseliti u Australiju, koju slavni glumac obožava. Ondje žele odgojiti svoju kći.

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom prvo zajedničko dijete će dobiti za nekoliko tjedana, a slavni par objavio je kako se pripremaju za još jednu veliku životnu promjenu.

Razmišljaju o selidbi u Australiju kada se rodi njihova kći, a prema izvorima bliskim paru, ne bi imali ništa protiv da curica ondje provede djetinjstvo. Bloom je tijekom braka s bivšom suprugom Mirandom Kerr provodio puno vremena u Australiji.

"Obožavam biti ondje i preselio bih se odmah", rekao je u intervjuu za Daily Express. Glumac je dodao kako je Australija veliki dio njegovog života te obožava sve u vezi te zemlje.

Perry i Bloom zaručili su se u veljači ove godine, no zbog pandemije koronavirusa odgodili su vjenčanje. Vijesti da će postati roditelji objavili su u spotu pjevačice za pjesmu "Never Worn White", a posljednjih tjedana paprazzi često ulove Katy dok uživa na plaži s prijateljima.

Bloom iz braka s manekenkom Mirandom Kerr ima 9-godišnjeg sina.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS