Lijepe vijesti!

Kate Middleton vratila se u javnost! Evo gdje je viđena, čini se da se osjeća puno bolje

Kate Middleton - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate Middleton sa svojom je obitelji proteklog vikenda sudjelovala na manifestaciji u Norfolku.

Kate Middleton vratila se kraljevskim druženjima s obitelji, a nove informacije stranih medija mnoge će itekako razveseliti.

Protekle subote, Kate je sa suprugom Williamom i djecom Georgeom, Charlotte i Louisom prisustvovala ''Gone Wild'' festivalu u Norfolku. 

Izvori su za Daily Mail rekli kako su djeca sudjelovala u aktivnostima i igrama, a u jednom trenu pridružila im se i sama princeza što je mnoge obradovalo jer to znači da se osjeća puno bolje.

Uzbuđeni Louis trčao je uokolo i vikao ''Sad ili nikad, idemo!'', prema riječima šefice Norfolk Nerf Partyja Georgine Barron.

''Gone Wild Festival'' ugosti 640-ero djece svaki dan, ali prošli vikend zabavi se pridružila vrlo posebna obitelj, rekla je gospođa Barron.

''Pozvali su me u ured produkcijskog tima i rekli su mi da je vrlo posebna VIP obitelj zatražila da igra Nerf Wars'', prisjetila se gospođa Barron.

''Princ i princeza od Walesa, zajedno sa svoje troje djece, stigli su s prijateljima i obitelji. Pitali su možemo li pružiti intenzivnu, neprekidnu igru ​​Nerf zabave, i naravno, Norfolk Nerf je napravio ono što mi znamo najbolje.''

Kaže da su Walesovi, zajedno s njezinom vlastitom obitelji i građanima, trčali s Nerf puškama i dimnim bombama. Inače, nerf su igračke za ispucavanje pjene.

''Moji sinovi Euan Barron, Jenson Barron i Junior Barron imali su najveću čast igrati Nerf Wars s princem Georgeom, princezom Charlotte i preslatkim princem Louisom'', rekla je.

''Princeza od Walesa zgrabila je pištolj, trčala okolo i igrala se u blatu sa svojom djecom. Još uvijek sam u čudu kakvo smo nezaboravno iskustvo doživjeli.''

Shell Lancaster, koja je također prisustvovala festivalu prošlog vikenda, rekla je da je vidjela Williama i Kate kako pomažu svojoj djeci da se spuste niz zid.

Barron je otkrila da obitelj nije tražila nikakav protokol i samo je željela zabavan obiteljski dan kao svaka druga normalna obitelj.

Snimke s druženja podijelio je Daily Mail.

Podsjetimo, Kate se već mjesecima bori s karcinomom, a iako kraljevska obitelj o njenom stanju šuti, ovakve vijesti dale bi naslutiti dobro.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Bivši seks-simbol i čovjek s licem anđela nikad se nije uspio skrasiti, a za sve krivi traumu iz djetinjstva: "Imao sam samo četiri godine kada..."

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Sjećate li se poručnice Debbie iz ''Policijske akademije''? Od njene uloge prošlo je 40 godina, a iz javnosti se povukla

Povezana vijest Celebrity Usred njene borbe s bolešću, Kate i William saznali su još jednu tužnu vijest, duboko su potreseni

Povezana vijest Zanimljivosti Kate Middleton na posljednjoj snimci riješila se važnog detalja bez kojeg dosad nije izlazila u javnost, svi se pitaju zašto

Povezana vijest Celebrity Internet je prepun komentara na novi imidž princa Williama: ''Wow, tko bi rekao da može biti zgodan''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS