Ovom je jako predana

Kate Middleton nakon više od devet mjeseci vratila se onom što najviše voli, ne gubi vrijeme

Kate Middleton Afp 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kate Middleton službeno se vratila svojoj fondaciji i poslu kojem je jako predana, evo što je to organizirala.

Princeza od Walesa održala je svoj prvi službeni sastanak nakon više od devet mjeseci.

U dvorcu Windsor za njen projekt ''Early Years in Childhood'' pridružili su joj se članovi tima, kao i predstavnici njezine fondacije ''Early Childhood''.

To događanje bilo je zabilježeno i u službenoj sudskoj evidenciji naziva ''Court Circular'', a posljednje događanje koje je princeza organizirala prema toj evidenciji bio je okrugli stol zaklade 6. prosinca prošle godine.

Nije iznenađujuće da je odabrala svoj projekt ''Early Childhood'' kao svoj prvi veliki radni događaj s obzirom na to koliko je njoj osobno važan, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, zaklada istražuje kako na rano djetinjstvo utječe sve što se događa djeci u dobi od rođenja do pete godine, a ispituju se moderni problemi današnjice i ovisnosti. Kate je obećala da će isticati važnost tih pitanja do kraja svog radnog vijeka jer je i sama majka troje djece.

Inače, Kate je nakon dugih devet mjeseci prestala s kemoterapijom te se neki dan oglasila u dirljivom videu.

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam napokon završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", započela je princeza uz video koji uz nju prikazuje i princa Williama, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa kako provode vrijeme zajedno u Norfolku, a pogledajte ga OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tijelo žene koju zovu boginjom ljepote nadmašilo je sva očekivanja, nitko ne vjeruje da ovako izgleda na pragu pedesete!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Zanimljivosti Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

Povezana vijest Celebrity Kraljevski fanovi iskopali su još jedan slatki detalj iz videa Kate Middleton, evo kako princeza zove sina Louisa!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton na domišljat je način javno istaknula posebno blizak odnos s kraljem Charlesom

Povezana vijest Celebrity Princ William viđen prvi put nakon što je Kate podijelila dobre vijesti o svom zdravlju, nije skidao osmijeh s lica, a poslao je i važnu poruku!

Povezana vijest Zanimljivosti Fanovi kraljevske obitelji uočili su jednu promjenu na Kate Middleton: ''Oni žele da mi to vidimo!''

Povezana vijest Celebrity Kate i William objavili su novi oglas za posao, od kandidata očekuju puno, ali spremni su za dogovor oko jedne stvari!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS