Otišla kod svojih

Kate opet krši tradiciju: 'Otkantala' kraljicu na Božić

showbuzz DNEVNIK.hr

Ova je odluka izazvala čuđenje kod mnogih...

Bračni parovi uvijek imaju jednu dilemu oko slavlja božićnih blagdana - proslaviti ga kod njenih ili njegovih? S takvim su se problemom suočili i princ William i Kate Middleton, koji su pokušali uskladiti proslavu s kraljevskom obitelji i Kateinim roditeljima. Na kraju su ipak uspjeli pronaći rješenje - u crkvu su otišli s kraljevskom obitelji, a nakon mise uputili su se kući u Norfolk, gdje su uživali u večeri s Middletonovima.

Preslatki princ George pozirao za božićnu čestitku kraljevske obitelji

Ova je odluka izazvala čuđenje kod mnogih jer su svi očekivali da će mladi kraljevski par poštovati tradiciju te objedovati s kraljicom Elizabetom i njezinim suprugom, princem Philipom, kao što su to napravili prošle godine. No, Kate je Britancima priredila još jedno 'iznenađenje' - obiteljskom odlasku na misu nije prisustvovao najmlađi član, princ George.

Kate, koja je u šestom mjesecu trudnoće, i njezin suprug pozdravili su okupljene koji su ih dočekali pred crkvom te im se ispričali zbog Georgeovog odsustva. 'Princ George je jako, jako dobro, no ostavili smo ga kod kuće s dadiljom jer je malo prohladno. No veselimo se vratiti kući i otkriti što je novog uništio u palači', rekao je princ William okupljenima, a Kate se nadovezala: 'Žao mi je što nismo doveli i Georgea, no sigurna sam da biste ga itekako čuli u crkvi!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS