NEOČEKIVANI POTEZ

Kate Middleton iznenadila fanove najosobnijim videom do sada: "Ti si poslastica za nas i divna si takva"

showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Cambridgea napravila je video u kojem je zamolila obožavatelje da ispune njezinu anketu o odgoju djece u što većem broju.

Kate Middleton (38) iznenadila je javnost objavivši video u kojem moli obožavatelje da ih što više ispuni njezinu anketu. Naime, supruga princa Williama (37) napravila je osobniju snimku nego ikad prije kako bi potaknula roditelje i odgajatelje da sudjeluju u istraživanju o ranom djetinjstvu.

Katein video je objavljen na Instagramu kraljevske obitelji. “Roditelji, obitelji i odgajatelji su srce odgoja sljedeće generacije i zato ih strastveno slušam, ali i vas i vaša mišljenja i stavove o tome kako možemo ići naprijed. Zato sam pokrenula “Velikih pet pitanja“ kako bih dobila informacije od što više članova društva što je moguće“, istaknula je vojvotkinja od Cambridgea.

Dodala je kako je posjetila Wales, Sjevernu Irsku, Škotsku i Englesku i da je zadovoljna što je preko 200 tisuća ljudi ispunilo anketu, ali i da nije kasno da tko želi još kaže što misli. Fanovi su pohvalili Kate jer se bavi važnim pitanjima za odgoj djece.

“Kakva poslastica za nas ovo jutro. Ako niste još, ispunite sad ovu brzu anketu“, “Nevjerojatno je vidjeti tvoj unutarnji mir i spokoj kako isijavaju iz tebe“, “Apsolutno izvanredan posao! I tako je uzbudljivo“, “Divno je vidjeti Kate kako koristi svoju poziciju za tako važan projekt. Jasno je da obožava djecu“, napisali su obožavatelji. Zaključili su kako je britanska monarhija u dobrim rukama.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Romantika u svilenoj spavaćici: Lijepa djevojka našeg nogometaša pohvalila se fotkama iz luksuznog hotela

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS