Stiže prinova

Procurila obiteljska tajna: Kate je trudna!

showbuzz DNEVNIK.hr

Maleni princ George će dobiti brata ili sestru!

Prije nekoliko mjeseci krenule su glasine o trudnoći Kate Middleton koje su sada, čini se istinite. Iako iz Buckinghamske palače odbijaju komentirati trudnoću slavne Kate, vijest se ubrzano počela širiti medijima.

Već mi je nekoliko reklo da je Kate trudna, mislimo da će za nekoliko tjedana to i službeno potvrditi', rekla je za australski časopis New Idea, Jessica Hay, dugogodišnja prijateljica Kate Middleton.

Svaka djevojka barem je jednom maštala o svom princu...Ove dame uspjele su ostvariti taj san!

I vijest o njezinoj prvoj trudnoći sa princom Georgeom objavila je Hay tjednima prije nego je kraljevska obitelj službeno potvrdila sretnu vijest.

Hay tvrdi i da se na Kateinom tijelu vide promjene.

'Lice joj je punije kao što je bilo i kada je bila trudna s Georgeom, promijenila je i frizuru. Možda zato da skrije da se deblja. Obrazi su joj rumeniji, a u javnosti se zaista trudi sakriti trbuh'

I prvu trudnoću kraljevska obitelj nije mogla dugo skrivati jer Kate je patila od teških jutarnjih mučnina zbog čega je bila i u bolnici.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi pak da Kate i Hay nisu tako bliske prijateljice i da se nisu vidjele godinama, piše Mirror.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS