oduševila ponašanjem!

Holivudska slatkica u dućanu u Beogradu izazvala pravu pomutnju, fotkala se sa zaposlenicama, pa im se javila i u komentarima

Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Afp 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Kate Hudson u Beogradu snima film "Nož u leđa 2", a njezina fotografija sa zaposlenicama jednog lokalnog dućana postala je hit na Instagramu.

Kći legendarne Goldie Hawn, glumica Kate Hudson, trenutno boravi u Beogradu gdje snima film "Nož u leđa 2".

Njezin dolazak u glavni grad Srbije nije mogao proći nezapaženo, a čini se i da joj pozornost ne smeta, ako je suditi prama fotografiji koja je isplivala na Instagramu. Nasmijana od uha do uha, Kate je spremno pozirala sa zaposlenicama jednog lokalnog dućana u koji je ušetala, a fotka je na društvenoj mreži izazvala pravu pomutnju.

Holivudska slatkica djevojkama s fotke javila se i u komentarima gdje im je zalijepila srce, čime je osvojila dodatne simpatije javnosti, a njezino opušteno ponašanje sve je oduševilo.

Kate je prije Beograda s dečkom Dannyjem Fujikawom posjetila Firenzu, a ranije ovog ljeta je s obitelji odmarala u Grčkoj

Uz Hudson, jednu od glavnih uloga u nastavku popularne komedije tumači i Daniel Craig koji je također trenutno u Beogradu, a u filmu glumi i Edward Norton, no nije poznato je li im se i on pridružio na snimanju.

Nakon što odrade sve predviđene scene u susjednoj Srbiji, filmski set se seli u Kanadu i Ameriku.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS