Nije mogla odoljeti?

Unatoč strogoj zabrani slavljenice, glumica objavila fotografije s "it rođendanske proslave" o kojoj svi pričaju

Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kate Hudson jedina je od uzvanika proslave rođendana Jennifer Aniston objavila fotografiju na društvenim mrežama.

O proslavi 50. rođendana omiljene holivudske glumice Jennifer Aniston, kojeg je obilježila u velikom stilu i u društvu najvećih holivudskih zvijezda današnjice, još se uvijek priča.

Fotografije slavnih gostiju kako pristižu na rođendansku zabavu u Los Angelesu obišle su svijet, snimljen je čak i njezin bivši suprug Brad Pitt kojem se tamo nismo nimalo nadali.

No, iako su paparazzi osim njega uspjeli snimiti većinu drugih zvijezda kako dolaze i odlaze, sa same zabave nismo imali priliku vidjeti niti jednu fotografiju, sve do danas.

Naime, američki mediji pišu kako je Jennifer zabranila gostima da objavljuju fotografije ali čini se kako jedna od njezinih prijateljica tome nije mogla odoljeti, piše The Sun.

Tako je glumica Kate Hudson na svom profilu na Instagramu ojavila nekoliko fotografija koje prikazuju nju kako pozira sa slavljenicom i s Gwyneth Paltrow.

"Volim ove dame. Slavili smo ovu ljepoticu prošle noći. Sretan ti rođendan JA! Svi te jako volimo", napisala je Kate uz objavu.

Uz već spomenutog Brada, Kate i Gwyneth, na zabavi su se pojavili Kate Perry i Orlando Bloom, Robert Downey Jr, Reese Witherspoon, Demi Moore, George i Amal Clooney, Lisa Kudrowm Ellen DeGeneres, Barbara Streisand, Sandra Bullock, Diane Keaton i mnogi, mnogi drugi.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Holivudski glumac u šoku nakon poteza novopečene supruge: "Učinila je to bez imalo razmišljanja"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Skandal trese Veliku Britaniju: Tvrdi da je prinčev izvanbračni sin, kraljevska obitelj sve je pokušala zataškati?

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Jelena Karleuša opet radi kaos, zbog Popovićeve izjave ostala je bez teksta i odmahnula rukom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS