Razlike presudile!

Ruže im nisu dugo cvjetale: Ljepotica nakon 4 mjeseca "napucala" 20 godina mlađeg komičara?

Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kate Beckinsale je nakon samo 4 mjeseca veze prekinula vezu s komičarem Peteom Davidsonom.

Nakon samo četiri mjeseca veze, lijepa 45-godišnja glumica Kate Beckinsale navodno je prekinula vezu s 20 godina mlađim komičarem Peteom Davidsonom

Izvor blizak paru izjavio je kako je kratka, ali vatrena romansa između neobičnog para završila. Unatoč ljubavnom brodolomu, par je navodno ostao u prijateljskim odnosima. 

"Prekinuli su, ali su i dalje u dobrim odnosima, zapravo bi se moglo reći da su postali i najbolji prijatelji", rekao je povjerljivi izvor. 

Davidson i Beckinsale posljednjih su mjeseci plijenili pozornost javnosti zbog svoje velike razlike u godinama, ali i zbog toga što su mnogi smatrali da su posve drugačiji karakteri. 

Mnogo starija Kate, koju se smatra jednom od najljepših žena svijeta, prije Petea je bila u braku s redateljem Lenom Wisemanom, a iz veze s glumcem Michaelom Sheenom ima 20-godišnju kćer Lily Mo, koja je tek malo mlađa od samog Petea. 

Počelo se šuškati da su u vezi nedugo nakon što je komičar prekinuo zaruke s pjevačicom Arianom Grande, za kojom je navodno jako patio. Na partiju Zlatnih globusa postalo je jasno kako je između glumice i komičara planula ljubav.

Kate Beckinsale o svojoj vezi s mlađahnim i neuglednim komičarem progovorila je u ožujku rekavši kako "nikada prije nije bila u ovoj poziciji."

"Nisam nikada hodala s nekime tko je tako nestašan i nepredvidljivTo me uzbuđuje", rekla je Kate.

Par se često pojavljivao u javnosti i nisu skidali ruke jedno s drugoga, no očito idila nije dugo potrajala jer se nakon samo 4 vatrena mjeseca stvar raspala. Zanimljivo je i kako se nedavno počelo šuškati da Kate Petea vara s nepoznatim muškracem s kojim je viđena u jednom londonskom restoranu, a Pete je nakon tog incidenta izjavio i kako se osjeća "usamljeno."

Veza im očito nije bila suđena, no možda će zato njihovo prijateljstvo potrajati. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS