Ne odvajaju se

Glumica koja zavodi samo duplo mlađe frajere uhvatila bivšeg zaručnika popularne pjevačice

Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumica Kate Beckinsale ima 45 godina, dok komičar Pete Davidson ima samo 25.

Ariana Grande od komičara je napravila "poželjnu robu".

Radi se o komičaru Peteu Davidsonu koji je široj javnosti postao poznat nakon što se u njega zaljubila svjetska glazbena senzacija Ariana Grande. Par se prošle godine zaručio nakon svega mjesec dana veze, no brzo su prekinuli.

Ipak, to je bilo sasvim dovoljno da Pete postane popularan te da se oko njega počnu motati i druge žene, kao npr. 45-godišnja glumica Kate Beckinsale koja je u posljednje vrijeme tema žutih stranica isključivo zbog privatnog života, a manje karijere.

Podsjetimo, otkad se razvela od redatelja Lena Wisemana 2016. godine, Kate se može vidjeti isključivo u društvu mlađih muškaraca, a posljednjih mjeseci promijenila ih je nekoliko.

Druženje s kontroverznim komičarom navodno je započelo na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa, a brojni očevici potvrdili su kako je duo flertovao čitavu večer te ispijajući šampanjac, ne obazirući se na ljude oko njih. A sada su ponovno viđeni zajedno, i to u Los Angelesu nakon njegove gaže prošlog petka u jednom klubu.

Da stvar bude zanimljivija, par se cijelo vrijeme držao za ruke, a zatim su viđeni kako ulaze u njegov hotel. Pete je također mlađi od glumice i to čak 20 godina.

Kate iz propale veze s kolegom Michaelom Sheenom ima 19-godišnju kći Lily, a mnogi su joj obožavatelji poručili kako bi svi ti muškarci s kojima izlazi bili prigodniji za Lily. No, Kate nema previše dlake na jeziku, pa se često obračunava s takvim komentarima na društvenim mrežama.

Kratka avantura ili nešto ozbiljnije, vrijeme će pokazati.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity "Kralj Instagrama" ponovno tulumari sa zanosnim ljepoticama, ali ovoga puta u Meksiku

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity 24-godišnja domaća manekenka prvi put prošetala pistom nakon velike životne tragedije

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity 2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS