BOGATI RUS

KATARINA LJUBI PUTINOVOG NEPRIJATELJA Viđaju se u Los Angelesu i Berlinu

showbuzz DNEVNIK.hr

Osim karijere, glumici je navodno krenulo i na ljubavnom planu.

Katarina Radivojević, koju pamtimo po ulozi Lorene Hajduk u seriji 'Najbolje godine', već neko vrijeme ljubi bogatog ruskog tajkuna i oštrog kritičara Vladimira Putina, Mihaila Hodorkovskog.

Jedna od najuspješnijih srpskih glumica i bivši direktor najveće ruske naftne kompanije 'Yukos' upoznali su se prije godinu dana u Los Angelesu gdje su započeli svoju vezu.

'Upoznao ih je Mihailov odvjetnik. Ruski bogataš zaljubio se u Katarinu na prvi pogled. I ona je poludila za njim i zamrznula jajne stanice jer joj otkucava biološki sat. Zbog cijele situacije i svih okolnosti ne viđaju se često', otkrio je izvor blizak glumici.

Dodao je i da glumica, koja se zbog karijere prošle godine preselila u Ameriku, u Los Angeles dolazi samo zbog  Hodorkovskog.

'Mihail financira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u Los Angelesu i Berlinu. Katarina se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, plaši se kad su u kontaktu da joj netko ne zamjeri zbog toga. Stalno je u nekom strahu', prenose srpski mediji.

Glumici navodno odgovara što Mihail nema obitelj i djecu, a navodno joj ne smeta ni što više nema novca kao što je nekada imao. Svoju navodnu vezu Katarina Radivojević nije htjela komentirati.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS