Peto dijete

Kakvo iznenađenje: Nije ni znala da je već šest mjeseci trudna!

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je svoje četvro dijete rodila tek u kolovozu prošle godine, Katie Price opet je trudna!

Kontroverzna britanska zvijezda Katie Price tek se nedavno udala za 27-godišnjeg Kierana Haylera, a sada već s njim čeka svoje peto dijete! 35-godišnja Britanska ni sama nije vjerovala kada je shvatila da je opet trudna – i to već u šestom mjesecu trudnoće. Nedavno je završila u bolnici zbog nepoznatih razloga koji su sada ipak otkriveni.

'Sve mi je gore. Nikakvi lijekovi mi ne pomažu!'

'Trudnoća nije bila nešto što su skoro planirali, no jako su sretni. Vijesti su bile pravi šok. Katie je već u drugom tromjesečju, nije ni primjetila da je trudna, a treba roditi na ljeto', rekao je izvor za The Sun.

Kieran i Katie trenutno su na sunčanom odmoru, a ona je na svoje Twitteru objavila i niz fotografija na kojima je i u bikiniju a njezin rastući trbuščić već se lijepo ocrtava. Katie je mama četvero djece, 8-mjesečnog Jetta, 11-godišnjeg Harveya, 8-godišnjeg Juniora i 6-godišnje Princess.

Britanska starleta poznatija kao Jordan proslavila se kao reality zvijezda i model za muške magazine, danas ima nekoliko svojih brendova, a objavila je i nekoliko svojih knjiga.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS