BAŠ ZANIMLJIVO

VRIJEME JE DA SAZNATE Što su radili za najluđu noć u godini?

showbuzz DNEVNIK.hr

Zavirivši u njihove profile na Instagramu doznali smo zanimljive detalje njihove proslave Nove godine.

 Ulazak u novu godinu proslavile su i brojne poznate osobe. Na Instagramu poslali su čestitke i donijeli djelić atmosfere sa svog dočeka Nove godine. Neki od njih Novu godinu nisu proslavili u krugu svojih najdražih jer su bili zaduženi za podizanje atmosfere na trgovima i u klubovima. Tako je Severina Novu godinu provela radno i to u Crnoj Gori gdje je nastupila u prekrasnoj haljini i "opasno" dubokim prorezom na leđima. S čašom u ruci svojim fanovima čestitala je Novu godinu. ''U 2017. želim svima ljubav… Dižem ovu čašu za ljubav'', napisala je Severina na svom Instagram profilu.

I Nina Badrić ispratila je staru godinu nastupajući u Dubrovniku.

Trudna pjevačica Pamela Ramljak  2017. godinu dočekala je u Križevcima, a za proslavu je odjenula crvenu haljinu. Za Pamelu prošla je godina, kako je i sama rekla, bila jedna od najljepših. Pamela očekuje svoje prvo dijete i ova godina će joj zasigurno lijepo započeti.

No nisu sve pjevačice i voditeljice 2017. godinu dočekale radno. Voditeljica Anja Alavanja Rimac novu je godinu dočekala u dobrom društvu, a da je uvijek spreman za ludu zabava u pokazala je fora ukrasom na glavi na kojem je pisalo: Sretna Nova godina!

Lana Jurčević svojim je fanovima poslala dirljivu objavu i tople čestitke iz  Maroka. ''Usrećivali ste me na toliko različtih načina i hvala vam sto ste mi dali priliku da se i ja vama približim, pa makar i kroz Instagram..Ovo je bila godina, kao i svaka, puna uspona i padova. U prvom sam uživala, a u ovom drugom rasla, sazrijevala i jačala. Nadam se da ćete mi dati priliku da se i ubuduće družimo, učimo jedni od drugih i ovaj svijet učinimo barem malo boljim mjestom. Iako sam sad miljama daleko od vas, znajte da ste svejedno blizu mog srca. Sretna nova!'',napisala je Lana.

 Lana Klingor Mihić 2017. godinu dočekala je sa svojim suprugom Antom Mihićem, a svojim pratiteljima je poželjela puno ljubavi. '‘Volite se! Kao mi. To vam želimo u 2017.’'

Nogometaš Ivan Rakitić svima je zaželio sretnu 2017. a novogodišnju noć proslavio je u društvu supruge Raquel i prijatelja.

U dobrom društvu i uz dečak Edisa Elkasevića odlično se zabavila i sportašica Sandra Perković.

Iako su slavni i poznati, domaće zvijezde su pokazale kako i oni baš kao i svi ostali u novu godinu ulaze okruženi dragim ljudima te se odlično zabavljaju.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS