Na bahamima

Kako romantično! Svojoj dragoj kupuje otok!

showbuzz DNEVNIK.hr

Mirna oaza, idilično utočište u kojem će njih dvoje podizati svoju kći Blue Ivy.

Jay-Z i Beyonce u braku su već pet godina, a njihovo zajedničko putovanje na Kubu nije bio jedini dar. Naime, 31-godišnji raper misli da zna što im treba - mirna oaza, idilično utočište u kojem će njih dvoje podizati svoju kći Blue Ivy.

>> Tko je dao Beyonce i Jay-Z-u dozvolu za Kubu? Istraga završena!

Britanski The Sun tvrdi da je Jay spreman platiti tri milijuna za komadić zemlje koji se nalazi u području Sjevernog Abaca na Bahamima. Uzor mu je gazda Virgina Sir Richard Branson koji ima vlastiti otok Necker na Britanskim Djevičanskih otocima.

'Jay i Beyonce privatni otok trebaju zbog mira u obitelji. Njihova peta godišnjica braka samo je povod. Beyonce je opet u središtu pažnje medija pa si njih dvoje više ne može priuštiti obične stvari, poput zajedničkog odlaska s djetetom na plažu', objašnjava izvor.

Na privatnom otoku oni bi napokon mogli pronaći svoj mir kojeg će održavati tek šačica osoblja - sobarica, domaćica, dadilja i nekoliko čuvara.

Podsjetimo, u srpnju 2011. godine slavni par se odmarao i na našem Hvaru, a upravo tamo je Beryonce smislila i ime za njihovu malenu kćerkicu, Blue Ivy jer je tad bila trudna.  Beyonce će i 2013. godine posjetiti Hrvatsku, ali ovog puta dolazi u Zagreb, gdje će 17. travnja održati koncert u Areni!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS