Odmor dostojan kralja

Kraljevsko ljeto princa Georgea: Teniske lekcije s Rogerom Federerom, vrtlarenje i Karibi

Princ George (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maleni princ George ljeto provodi u kraljevskom stilu - jako luksuzno.

Maleni princ George napunio je šesti rođendan, a iako javnost o njemu i njegovim navikama do sada nije puno toga znala, jer ga kraljevska obitelj pomno čuva od medija i svoju intimu zadržava za sebe, izvori bliski palači otkrili su kako princ provodi ljetne praznike. 

Odmor od škole i obaveza, sudeći prema informacijama iznutra, Georgeu jako godi pa kraljević uživa u svim povlasticama svog statusa. 

Tako princ dobiva privatne sate tenisa kod jednog od najslavnijih tenisača svih vremena, Rogera Federera, koji u posebnim prilikama dolazi u palaču Georgea učiti svim trikovima profesionalaca. Osim toga, princ s ostatkom svoje obitelji uživa na karipskom otoku Mustique, a prije no što su otputovali na Karibe, mama Kate i tata William ispunili su svom provorođencu veliku želju - vožnju balonom. Doista, odmor dostojan kralja. 

George osim toga u svom vrtu Kensingtonske palače uživa i u dvorcu na napuhavanje po kojem može skakati do mile volje, a navodno maleni nasljednik prijestolja posebno voli provoditi vrijeme sa svojom majkom koja je vrsna vrtlarica. 

Zajedno okopavaju vrtove i sade cvijeće, a George se ne boji uprljati svoje kraljevske ručice. 

"Boravak na zraku im potiče kreativnost i samouvjerenost. Čak i mala količina vremena provedena u vrtu puno znači", rekla je vojvotkinja Kate na temu odgoja svoje djece i svog nastojanja da im usadi ljubav prema prirodi. 

Već ovog ljeta kraljevska je obitelj otišla u slavni Lake District u Velikoj Britaniji koji je poznat po spektakularnoj prirodi, jezerima i gorama, gdje su se prinčevi i princeze igrali i istraživali. 

Nakon što se vrate s Kariba, Georgea čeka još jedna avantura, Po prvi puta će ljetovati kod svoje bake kraljice u njezinom škotskom dvorcu Balmoral gdje će ga voditi u lov i na planinarenje. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS