Jedva je čekala da završi!

Kći zvijezde serije ''Lud, zbunjen, normalan'' ukrala je show na crvenom tepihu u Sarajevu, fotke nestrpljive djevojčice sve su nasmijale!

Zana Marjanović Armin Durgut/Pixsell 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumica Zana Marjanović prošetala se crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala sa svojom djecom, a njezina kći bila je glavna zvijezda večeri.

Ekipa filma ''Djeda Mraz u Bosni'' prošla je crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Redatelj filma Emir Kapetanović u filmu je angažirao i svoju suprugu Zanu Marjanović, ali i sina Aleksa, koji su također bili na crvenom tepihu, ali svu pozornost ukrala je njihova kći.

Dok su svi pozirali za fotografe, malena je bila vrlo nestrpljiva i nervozna, a u jednom se trenu čak i bacila na pod pa ju je majka molila da ustane. Potom je sjedila na stepenicama i bila vidno neraspoložena, a njezine urnebesne fotografije obišle su društvene mreže.

Inače, njezina mama Zana Hrvatima je najpoznatija po ulozi Selme iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Bivša misica donijela je dašak Hollywooda na sarajevski crveni tepih, svi i dalje pamte njen povijesni uspjeh na izboru ljepote prije dva desetljeća!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina više ne izgleda ovako, drastična promjena imidža podijelila je mišljenja pratitelja: ''Tko je ovo?''

Povezana vijest Celebrity Evo tko je supruga glumca Emira Hadžihafizbegovića, ovo je njihov rijetki zajednički izlazak, a bila mu je podrška u najtežim vremenima!

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se malog Džebrice? Svojom pojavom na crvenom tepihu obožavateljice je ostavio bez daha, evo kako danas izgleda!

Povezana vijest Celebrity Vlatka Pokos nakon prekida s bivšim ragbijašem objavila izazovni video, pokazuje mu što je izgubio?

Povezana vijest Celebrity Halid Bešlić ponosno je pokazao unuka i unučicu blizance, ovako nasmijanog u javnosti ga već dugo nismo vidjeli!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS