Mnogima nedostaje na TV-u

Znate li tko je ova slatka djevojčica? Bila je jedna od naših najljepših voditeljica, ali danas živi potpuno drugim životom

Antonija Stupar Jurkin - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Naša bivša televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin objavila je svoju fotografiju iz djetinjstva, biste li je prepoznali?

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Antonija Stupar Jurkin posljednjih se godina povukla iz javnog života, no i dalje je vrlo aktivna na Instagramu, gdje ju prati više od 41 tisuće ljudi.

Ovog puta razveselila je svoje pratitelje pokazavši kako je izgledala u djetinjstvu, a ovu uspomenu iz djetinjstva pogledajte u našoj galeriji.

U majici na prugice Antonija je uhvaćena kako hoda, a tada nije ni sanjala da će jednog dana biti jedno od najpoznatijih imena u hrvatskoj medijskoj industriji.

Stupar Jurkin dugi niz godina bila je televizijska voditeljica, a nakon televizijske karijere Antonija se više posvetila obiteljskom životu.

Antonija je inače mama dvoje djece, kćeri Paole i sina Ivana, koje je dobila sa suprugom Ivanom.

Danas je event manager, a influencer je i za neke kozmetičke brendove.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Splitska influencerica podijelila snimku svog privođenja: ''Budući da mi prijete da će objaviti, ja ću ih preduhitriti!''

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity Zgodna Kosovljanka svoje je tijelo isklesala do maksimuma, a mišićima je zasjenila i frajera s kojim se brčkala u moru

Povezana vijest Celebrity Naša bivša voditeljica pokazala kako izgleda bez trunke šminke: "Kako si ti prirodno lijepa žena!"

Povezana vijest Celebrity Naša bivša voditeljica objavila je niz blagdanskih fotografija koje su nastale uz pomoć aplikacije: ''Genijalno! Više ni iz kuće ne treba izlaziti"

Povezana vijest Celebrity Lijepa Hrvatica posljednjih se godina povukla iz javnosti, a sada je počastila prizorima koje su njezini vjerni obožavatelji jedva dočekali!

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lopez nakon rastave odlučila se na još jednu veliku promjenu, nije dugo čekala da ovo napravi

Povezana vijest Nekad i sad Brojni estetski zahvati potpuno su uništili lice ljepotice iz 90-ih, nakon jedne operacije bojala se za svoj život!

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus objavila je svoje neobrađene fotke u badiću, no sitne nesavršenosti nitko nije primijetio: ''Ti si čudo prirode!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS