Zajedno su pozirale

Žena koju svijet žali već nekoliko mjeseci pokazala je sestru, čini se da voli golišave i bizarne outfite baš kao i ona!

Bianca Censori Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bianca Censori na Instagramu je objavila fotografiju sa sestrom, pratitelji im komentiraju da su vrlo slične.

Bianca Censori česta je tema medija zbog bizarnih outfita u koje ju odijeva njen suprug Kanye West, a sad je pokazala kako izgleda njena sestra Angelina Censori.

Dvije sestre pozirale su zajedno za Instagram, a dok je Bianca nosila mini-haljinu iz koje joj je virila stražnjica, njena sestra nosila je samo hlačice koje više liče na gaće i majicu do pupka.

U komentarima su pratitelji nahvalili njihov izgled, ali su neki komentirali kako Angelina izgleda još zgodnije od Biance.

"Božanstvene ste", "Oduzimate dah", "Udaj se za mene", pisali su im.

Podsjetimo, Bianca se u prosincu 2022. godine udala za repera Kanyea Westa, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian. Biancu mnogi sažalijevaju jer vjeruju da suprug manipulira njome i iskorištava je kako bi dodatno skrenuo pozornost na sebe.

Kći North Kanye je dobio s Kim, a osim nje imaju još troje djece, Sainta, Chicago i Psalma.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Marcelo Brozović svoju je Silviju oženio u božićne dane, a ona je tada ispod bunde skrivala trudnički trbuščić!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša bivša manekenka otvoreno progovorila o poremećaju s kojim se bori već neko vrijeme: ''Naučila sam živjeti s tim...''

Povezana vijest Celebrity Čudnovati odjevni komad u potpunosti je zaokupio poglede prolaznika, sve se vidjelo kroz ovaj materijal!

Povezana vijest Celebrity Ovo je stvarno neugodno gledati! Ovako odjevena ulicom se prošetala s djetetom

Povezana vijest Celebrity Je li ovo uopće majica? U prozirnom materijalu ispod kojeg se sve vidjelo pojavila se u kinu

Povezana vijest Celebrity Osoblje elitnog restorana zabljesnula je svojim grudima kad se pojavila u mikro bikiniju, a onda se čudila što je snimaju

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS