UŽIVAJU NA JAHTI

Pogledajte kako izgleda mlađa sestra Lepe Brene, davno je odselila s Balkana, a prošle godine doživjela je veliku tragediju!

Lepa Brena Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

O obiteljskom životu Lepe Brene se malo zna, ali je sada na društvenim mrežama pokazala sestru koju nemamo priliku često vidjeti.

Lepa Brena uživa na svojoj luksuznoj jahti, a društvo joj tamo pravi obitelj. Na društvenim mrežama pjevačica se pohvalila fotografijama sa sestrom koju nemamo priliku često viđati.

Naime, Brena ima mlađu sestru Faketu Jahić koju od milja često zove Fara. Dame su sada pozirale u kupaćim kostimima, a s lica nisu skidale osmijehe.

O životu Fakete ne zna se puno. Mlađa sestra Lepe Brene živi u Kanadi, a u rujnu prošle godine preminuo joj je suprug Zoran s kojim ima dvije kćeri.

Brena i Faketa imaju i starijeg brata Faruka, koji se također bavi pjevanjem, a sudjelovao je i u jednom pjevačkom showu.

Podsjetimo, sestre su viđene u javnosti zajedno na premijeri predstave ''Lepa Brena project'' u Zagrebu. Sestre su zajedno pozirale za fotografe, a osmijeh s lica nisu skidale. Više o tome pročitajte OVDJE.

Brena će i krajem ove godine zabavljati svoje obožavatelje u Areni Zagreb.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Rakitićeva Raquel bila je na posljednjoj utakmici na Poljudu, a društvo joj je pravio Ivanov vjenčani kum!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Neda Ukraden objavila je rođendansku fotku u kupaćem, izgleda nevjerojatno: ''Koliko mi je ono godina?''

Povezana vijest Celebrity Bivša kućna pomoćnica Lepe Brene otkrila kakva je pjevačica bila prema njoj: ''Nikad mi nije dala da...''

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena ispričala anegdotu s našim Oliverom pa otkrila gdje ga je srela posljednji put: "Našalila sam se, a on je..."

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić pozirala je sa suprugom Lepe Brene pa njoj poslala znakovitu poruku iz njegovog zagrljaja!

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena suprugu je rođendan čestitala posebnim videom: ''Ljubavi moja, volim te...''

Povezana vijest Celebrity Lepa Brena ljetuje u Hrvatskoj i obilazi naše otoke, pohvalila se gdje sada uživa sa suprugom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS