Nevjerojatno sliče!

Izabel Kovačić pokazala je svoju mamu na društvenim mrežama, a očito je od koga je naslijedila ovakvu ljepotu!

Izabel Kovačić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Izabel Kovačić podijelila je novi videozapis na društvenim mrežama, a svu pozornost ukrala je njena predivna mama.

Izabel Kovačić svoju obitelj rijetko pokazuje na društvenim mrežama, a sad je podijelila novi videozapis na kojem je svu pozornost ukrala njena mama.

Na svom instagram profilu Izabel je reklamirala novu kolekciju robe svog brenda, a na videozapisu njena mama Jurka Andrijanić sjedi na kauču te djeci čita priču. 

Odmah se da primijetiti kako Izabel liči na svoju mamu, a od nje je naslijedila i bujnu plavu kosu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lunilou official (@lunilou)

Njenu majku posljednji put u javnosti smo vidjeli na vjenčanju Izabel i Matea 2017. godine. Nosila je zelenu dugu haljinu i također privukla svu pozornost, a njene fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Izabel i Mateo trenutno čekaju svoje drugo dijete, a prinova im stiže vrlo skoro. Nedavno su viđeni u šetnji gradom, a sve poglede privukao je već poveći trudnički trbuh na lijepoj Izabel.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Novi selfie Severine u badiću raspametio pratitelje, dok se ona hvali nakitom, oni ga nisu ni primijetili: ''Seve manipulator!''

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Jacques Houdek obišao je restoran izbornika Dalića, a ovaj posjet nekog je posebno razveselio: ''Moj mali nogometaš...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS