potpuno se promijenio

Howard iz Teorije velikog praska danas izgleda neprepoznatljivo: Prizori u zapuštenom izdanju govore samo jedno!

Simon Helberg - 7 Profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Simon Helberg jedan je od omiljenih glumaca, ali danas izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Slavni komičar i glumac Simon Helberg najpoznatiji je po ulozi Howarda iz sitcoma "Teorija velikog praska", a njegov lik omiljen je i među gledateljima, koje je bezbroj puta nasmijao do suza.

Popularni sitcom počeo se emitirati 2007., a danas 43-godišnji glumac izgleda potpuno neprepoznatljivo. Paparazzi ga često snime raščupane kose u zapuštenom izdanju.

No njegov razbarušen izgled možemo pripisati tome da Simon nije više u cvijetu mladosti te da mu nije toliko više stalo do sređivanja.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Njegova uloga u sitcomu donijela mu je vrtoglavih milijun dolara po epizodi, a nedavno je otkrio da se dvoumio oko uloge jer nije htio ponovo glumiti štrebera. 

"To je bio najbolji tečaj glume koji sam ikada mogao imati", rekao je pa dodao:

"Došao bih kući i pomislio da sam tako sretan što sam mogao vježbati glumu radeći ovo punih 12 godina. Kada snimate svaki tjedan pred publikom, naučite puno o nastupu, ali i o tome kako se oduprijeti stresu."

Inače, Simon je nakon završetka hit-serije nastavio dobivati uloge, a u mjuziklu "Anette", koji je snimio prošle godine, pokazao je i da je talentiran za pjevanje.

Još neke zapažene uloge ostvario je u filmovima "Pepeljugina priča", "Laku noć i sretno", "Florence Foster Jenkins" te seriji "Prikraćeni".

Što se tiče njegova privatnog života, Simon je od 2007. godine u braku s glumicom Jocelyn Towne, s kojom je ima kćer Adeline i sina Wildera.

Povezana vijest Celebrity Zvijezdu hit-serije na novim fotkama teško će prepoznati i najveći fanovi, nikad ga nismo vidjeli ovako zapuštenog

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Što se zbiva s Milanom Stankovićem? Nekada je bio jedan od najpopularnijih izvođača, a onda je potpuno nestao sa scene

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber opljačkan je na Pagu: U pitanju je vrtoglava cifra, a nudi i nagradu za pronalazak lopova

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS