Druga osoba!

Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

Damir Markovina Neja Markicevic / CROPIX 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Damir Markovina bio je jedan od naših najperspektivnijih glumaca, a onda samo nestao iz javnosti, evo gdje je danas.

Prije 20 godina na hrvatskim televizijama krenula se emitirati prva sapunica ''Villa Maria'', a jedan od najperspektivnijih mladih glumaca bio je Damir Markovina.

U seriji je uz Jelenu Veljaču bio glavni glumac te utjelovio Luku Pongraca, ali nakon slave u tim danima Damir je gotovo nestao s javne scene. 

Iako se i dalje bavi glumačkim poslom, rijetko se pojavljuje u javnosti, a kao matično kazalište stoji mu HNK.

Markovina je i autor dokumentarnog projekta pod nazivom ''Još jedan film o ratu, ocu i domu''.

Damir je sada viđen na premijeri filma ''Šalša'', a fotografima je pozirao u društvu Slavka Sobina.

Glumca na prvu mnogi nisu prepoznali jer nosi naočale, više nema crnu gustu kosu nego je ošišan, ima sijedu bradu, a i nosi potpuno drugačiji imidž nego prije. 

Kako je izgledao nekad, a kako izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević na zanimljiv je način podijelila tegobe s kojima se muči njezina kći: "Tehnika koja uvijek pali..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zbog ovih prizora na plaži jasno je zašto su svi gledali samo nju, ali jedan dio tijela i paparazzima je bio glavni fokus

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik ima novog dečka? Objavila je misterioznu fotku gdje ga drži za ruku, a u pitanju je muškarac iz susjedne države!

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt prvi put na crvenom tepihu s 30 godina mlađom djevojkom, nije skidao ruke sa svoje ljepotice!

Povezana vijest Celebrity Rakitić se pohvalio obiteljskom idilom s jahte, a javio mu se naš bivši Vatreni koji godinama ne igra zbog bolesti

Povezana vijest Celebrity Sandra Bagarić oduševila je prirodnom ljepotom u 50. godini, njezine fotke s odmora govore više od bilo koje riječi!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS