Ponosni roditelji!

Vrsaljkova lijepa partnerica objavila fotografiju njihove kćeri, objavu je podijelio i nogometaš!

Kaja Vidmar Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Otkako su konačno priznali da su postali nova obitelj, Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko ne prestaju dijeliti predivne obiteljske trenutke na svojim društvenim mrežama.

Otkako su naš nogometaš Šime Vrsaljko i njegova partnerica Slovenka Kaja Vidmar na društvenim mrežama potvrdili kako su postali obitelj i dobili kćerkicu Viktoriju, ponosni roditelji ne prestaju dijeliti sretne obiteljske trenutke.

Kaja je na svoj Instagram profil objavila fotografiju na kojoj se vide njezine i kćerine noge, a malena Viktorija nosi male roze tenisice.

''Viktorijolinčica'', napisala je sretna mama u opis fotografije, a pratitelji su u komentarima stavljali emotikone srca.

Na svoju Instagram priču, Kaja je objavila fotografiju kćerkice s leđa, a pratitelji su mogli vidjeti kako malena već uspravno drži glavicu.

Na fotografiji je označila i Vrsaljka koji je priču podijelio i na svom Instagramu, a naš nogometaš jedva je dočekao dijeliti ovakve trenutke i neki dan je pozirao sa svoje dvoje djece, sinom Brunom i Viktorijom.

Mnogi na ove fotografije nisu reagirali s veseljem s obzirom da je Šime ostavio bivšu suprugu Mateu s kojom ima Brunu, a tajio je i novu vezu s Kajom sve do prije nekoliko tjedana.

Kaja je višemjesečna šuškanja o njihovoj vezi potvrdila crtežom njih troje uz opis ''Moje sve'', a otad je osvanula i prva zajednička fotografija s jahte i međusobna dijeljenja na društvenim mrežama.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity U badiću neobičnog dizajna naglasila je bujni dekolte, a imala je što pokazati i kad je okrenula leđa!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Holivudski miljenik ljetuje u Istri, rado se fotografirao s obožavateljem: ''Priča istim glasom kao i u svojim filmovima!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS