Bizarna pravila

Reality zvijezda otkrila sve detalje razuzdanih tuluma milijunaša i kralja Instagrama

Dan Bilzerian (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kaitlyn Isham dobila je priliku i bila dio jednog od najrazuzdanijih i najpopularnijih tuluma na svijetu, onaj kralja Instagrama Dana Bilzeriana.

Bivša reality zvijezda Kaitlyn Isham u eksluzivnom razgovoru za Daily Mail Australia otkrila je pozadinu raskošnih tuluma Instagram playboya Dana Bilzeriana.

29-godišnja Kaitlyn bila je natjecateljica showa "The Seven Year Switch", koja je nazočila tulumu organiziranom u čast nove Danove tvrtke Ignite Cannabis Co. i na kojem su bili brojni reperi i sportaši, a što se djevojaka i druženja tiče, ulaz je bio samo dopušten onima vrlo atraktivnog izgleda.

"Čula sam da organizira tulum pa sam poslala poruku njegovu timu da pitam mogu li doći. Njihov odgovor je bio vrlo jasan, a glasio je da samo atraktivne žene mogu biti nazočne", izjavila je Kaitlyn kojoj je pošlo za rukom sudjelovati na jednom na napoželjnijih i najrazuzdanijih tuluma na svijetu.

Stigavši iz Australije bila je smještena na luksuznom 100 milijuna dolara vrijednom imanju na Bel Airu.

"Nikad prije toga nisam bila u tako skupoj kući. Prelijepe žene bile su posvuda", otkrila je Kaitlyn te priznala da je sama prišla Danu i obratila mu se.

"Kad sam konačno ugledala Dana, skupila sam hrabrost da mu priđem i obratim mu se. Predstavila sam mu se kao njegova sljedeća srodna duša. Ispričala sam mu kako su naši horoskopski znakovi kompatibilni i da želim biti njegova buduća mamica", iskreno je priznala.

No umjesto da prihvati Kaitlynu primamljivu ponudu, Dan se pristojno nasmiješio i zahvalio bivšoj reality zvijezdi prije nego se ispričao i otišao pozdraviti ostale goste.

"Nasmijale su ga moje slatke primjedbe i zahvalio mi je na dolasku. Bio je super ljubazan i pogledao me ravno u oči. Nije me pitao za broj ali nadam se da sam ostavila dobar dojam i za sljedeći tulum", priznala je.

Kaitlyn tijekom razgovora nije prestajala gugutati o tom profesionalnom igraču pokera, naglašavajući kako je seksi i kako mu se djevojke bacaju pred noge.

Osim lijepih žena, na tulumu su prisustvovali slavni reperi Chris Brown i Tyga te snowboarder Shaun White.

Imovina Dana Bilzeriana procjenjuje se na 100 milijuna dolara, koje je uglavnom zaradio kockajući se i na kartama, što je usavršio još tijekom studentskih dana na Sveučilištu Južne Floride.

Osvojio je više turnira, a 2013. godine čak 10.8 milijuna dolara u samo jednoj noći.

Njegove hvalisave, pretjerane, ponekad i bizarne objave na društvenim mrežama, priskrbile su mu titulu "kralja Instagrama".

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS