komplimenti se nižu

Vitku figuru naslijedila je od slavne mame, a ova mlada manekenka voli pozirati u golišavim izdanjima

Kaia Gerber (Foto: AFP) afp 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kaia Gerber je od rane mladosti krenula majčinim modnim stopama, a čim je navršila 16 godina bacila se u profesionalne manekenske vode. Poznata je i po golišavim fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Kaia Gerber jedna je od najtraženijih manekenki trenutačno, a lijepa kći supermodela Cindy Crawford oduševljava svakom novom fotografijom na društvenim mrežama.

Na najnovijoj fotki pozira na sunčanju skupa s dva psića, a nekoliko tisuća pratitelja pohvalilo je njezino tonirano tijelo te su joj poručili da je prekrasna.

18-godišnja manekenka lice je sakrila velikim šeširom kojim se zaštitila i od sunca, a na sebi je imala minijaturni bikini sa zebra-uzorkom.

Kaia Gerber je od rane mladosti krenula majčinim modnim stopama, a čim je navršila 16 godina bacila se u profesionalne manekenske vode. Osim što nosi revije najpopularnijih dizajnera, uspješna se djevojka pojavila se i na naslovnicama modnih časopisa, a među posljednjima koju krasi je ona svibanjskog izdanja talijanskog časopisa Vogue.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS