Isto mu se dogodilo u ožujku!

Najpoznatiji Amerikanac u Hrvatskoj opet doživio neugodnost: ''Vozio sam kroz sve balkanske zemlje i jedino sam u Zagrebu doživio nasilje!''

Justus Reid - 6 Screenshot 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Justus Reid podijelio je novi videozapis na društvenim mrežama, a u Zagrebu ga je opet dočekala scena kao i prije par mjeseci.

Amerikanac Justus Reid kojeg je domaća javnost upoznala u Supertalentu zavolio je područje Balkana te nedugo nakon toga rasprodao sve i preselio se ovdje.

No, unatoč tome što je on naš narod prihvatio na najbolji mogući način, s manama i vrlinama, Balkanci prema njemu nisu uvijek milosrdni što se pokazalo i ovog puta, a neugodnost je sad već po drugi put doživio ni manje ni više nego - od Hrvata.

Naime, Justus je objavio video te otkrio da mu je netko opet probušio gume na autu, a istu scenu u Zagrebu je doživio i prije nekoliko mjeseci.

''Osobi koja mi je probušila gume automobila, ovdje u Zagrebu, gadiš mi se'', započeo je oštro, a potom posnimio auto i mjesta na gumama koja su bila probušena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

''Ne znam je li to zato što si znao da je auto moj ili si vidio beogradske tablice, možda si samo čudovište koje voli povrijediti ljude.. Ali obećavam ti, sretan si što je u pitanju bio moj automobil jer da se ovo dogodilo nekome od mojih susjeda, natjerao bih te da platiš na bilo koji način. Sramotiš Hrvatsku! Vozio sam kroz Bosnu, Srbiju, Bugarsku, doslovno sve balkanske zemlje u posljednjih šest mjeseci, i bio sam u nebrojenim gradovima. I jedini grad u kojem sam se susreo s bilo kakvim nasiljem je Zagreb. Lokalci mi pokušavaju reći da je ovo najsigurnija zemlja u Europi, ali očito samo za njih, ne za mene'', rekao je.

Istaknuo je kako ne želi pričati loše stvari u Hrvatskoj jer se radi o prelijepoj zemlji te da je Zagreb nevjerojatan grad, ali da ne može dopustiti da se ovakve stvari događaju.

Inače, hrvatska publika upoznala je Justusa u showu "Supertalent", u kojem je sve ostavio bez teksta izvedbama pjesama na hrvatskom jeziku, koji zapravo ne govori. Zbog audicije u Hrvatsku je došao iz Rapid Cityja u američkoj Južnoj Dakoti i dok ondje nitko ne zna za njega niti ga prepoznaju na ulici, u našoj regiji već je velika zvijezda.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Preslatki Kovačići uhvaćeni su u šetnji gradom, lijepa Izabel u podmakloj trudnoći sve je očarala u uskoj haljini!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina više ne izgleda ovako, drastična promjena imidža podijelila je mišljenja pratitelja: ''Tko je ovo?''

Povezana vijest Celebrity Što se događa s Madonninim licem? Kraljica popa šokirala je prolaznike u Italiji, rupcem na glavi skrivala je trake za zatezanje

Povezana vijest Celebrity Mama hajdukovca raspametila je obožavatelje novim videom, na ležaljci se istezala, a rukama je prekrila grudi!

Povezana vijest Celebrity Naša zgodna glumica dečku je posvetila emotivnu objavu, povodom posebnog dana podijelila je i niz romantičnih fotki!

Povezana vijest Celebrity Ovako su Rakitić i njegova Raquel obilježili njima poseban dan, a poklon koji je dobila od supruga ju je dodatno raznježio!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS