Na pragu 50-e

Hollywoodska miljenica poslala snažnu poruku: Otkrila lice bez šminke

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne glumice često su pod pritiskom javnosti kako trebaju izgledati savršeno, a Julia Robert pobunila se protiv tog trenda.

Slavna glumica i miljenica Hollywooda Julia Roberts poslala je snažnu poruku putem svojeg portreta bez šminke kojega je objavila na svojem Instagramu.

S pravom nosi status DIVE: 'Ona ima sve'

'Savršenstvo je bolest nacije', poručila je Julia koja je očito bila inspirirana Beyonceinom pjesmom 'Pretty Hurts'.

'Pokrivamo svoja lica s tonom šminke. Koristimo botoks i izgladnjujemo se kako bi bili savršena veličina. Popravljamo na svojim tijelima nešto što se i ne vidi. Naša duša treba inspiraciju', poruka je 47-godišnje glumice koja je citirala stihove pjesme Queen B.

Julia Roberts uvijek je bila posebna po svojoj specifičnoj ljepoti i neodoljivom osmjehu, a proslavila se filmom 'Pretty Woman', dok joj je uloga Erin Brockovich donijela i Oscara.

'Kako očekujete da vas netko voli kada i sami sebe ne volite. Moramo biti sretni u svojem tijelu, nije važno kako izgledaš izvana ako se lose osjećaš. Prihvaćam sebe u potpunosti i želim da svatko od nas prihvati samoga sebe, voli se baš onakav kakav jesi', kaže Julia koja se nedavno našla i na pozornici koncerta Taylor Swift čime je dala podršku mladoj pjevačici. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS