Snažan duh

Hrabro se bori: Omiljena Elaine iz ''Seinfelda'' ne da da je opaka bolest savlada

Julia Louis-Dreyfus 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Julia Louis-Dreyfus u rujnu prošle godine na Instagramu je obznanila da joj je dijagnosticiran rak dojke. U veljači se podvrgnula operaciji koja je uspješno prošla, a sada joj je najvažniji oporavak.

Zvijezda serije ''Seinfled'', Julia Louis-Dreyfus, već se mjesecima bori s opakom bolesti. Da joj je dijagnosticiran rak dojke, omiljena Elaine, kako se zvao njezin lik u spomenutoj seriji, podijelila je sa svojim obožavateljima još prošle godine u rujnu.

''Jedna od osam žena dobiva rak dojke. Danas sam ja jedna od njih. Dobra vijest je da imam najbolju skupinu podrške i brige svoje obitelji i prijatelja i fantastično zdravstveno osiguranje. Loša je vijest da nemaju sve žene toliko sreće, pa hajdemo se boriti protiv svih vrsta raka i učinimo univerzalnu zdravstvenu skrb stvarnom'', napisala je tada.

Glumica se od tog trenutka povukla iz medija i javnosti kako bi se posvetila borbi protiv bolesti, a s vremena na vrijeme svojim fanovima na Instagramu ostavi koju pozitivnu fotografiju i poruku. Upravo to učinila je i u veljači, kada je svima obznanila da je operacija uspješno prošla.

''Hura, odlični doktori, odlični rezultati, osjećam se sretno i spremno nakon operacije. Rače, je** se. Ovo je moja prva fotografija nakon operacije'', napisala je i dodala da je završila s prvom rundom kemoterapija.

Juliju su fotografi krajem prošlog tjedna uhvatili u šetnji Los Angelesom, i to samo nekoliko dana prije nego što je objavljeno da je jedna od dobitnica Gracies Award, nagrade koja slavi postignuće žena u medijima, a njoj će ovo priznanje biti dodijeljeno za rad na TV seriji ''Veep''.

Još nije poznato hoće li glumica biti u mogućnosti doći na dodjelu. U siječnju zbog liječenja nije mogla prisustvovati dodjeli SAG Awards, o čemu se očitovala na Twitteru i napisala da iako nije mogla doći, sve prati u pidžami. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS