''Maleni moj''

Josipa Pavičić Berardini proživljava trenutke koji bi slomili svaku majku: "Rasplakala si me. Ti si hrabra i divna žena"

Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Josipa Pavičić Berardini u emotivnoj objavi otkrila je koliko joj je teško jer nije uz sina Rocca, koji je proslavio deveti rođendan.

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini (41) u emotivnoj objavi na Instagramu progovorila je o teškim trenucima koje proživljava zbog koronavirusa. 

Naime, Josipa ne može biti sa sinom koji je u utorak proslavio deveti rođendan.

"Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, sretan ti rođendan, auguri! Danas puniš 9. godina, a između nas stoji 925 km autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti festu con gli amici. Italija - Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća", napisala je Josipa. 

Dodala je kako je u redu što se osjeća tužno i plače, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima.

"Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi. Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres... a uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada, maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te", napisala je bivša voditeljica. 

Josipa je objavila i posvetu sinovima Vitu i Roccu iz svoje knjige "Šest milimetara", u kojoj je pisala o uspješnoj borbi s karcinomom dojke. Istaknula je na kraju: "Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno." 

Pratitelji su spisateljici pružili podršku i pokušali ju utješiti. "Mama, izdrži", "Sve će proći i opet ćemo jedni drugima u zagrljaj", "Rasplakala si me. Ti si divna i hrabra žena", poručili su joj. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Hrvatski glumac fotkom iz prošlosti posebno razveselio žene, ali i otkrio što je kod kuće pošlo po krivu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS