svestrana pjevačica

Poslije urnebesne snimke iz mora, Josipa Lisac uhvaćena je na posve neočekivanom mjestu!

Josipa Lisac - 1 Goran Sebelic / CROPIX 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Josipa Lisac snimljena je na teniskom meču u Umagu, a mnogi nisu imali pojma da pjevačicu zanima sport.

Naša pjevačka diva Josipa Lisac ovih dana uživa na našoj obali, a na odmoru je uhvatila vremena otići i na jedno događanje.

Naime, Josipa je uočena u svečanoj loži na teniskom meču u Umagu između Argentinca Marca Trungelliti i Talijana Lorenza Musettia.

Meč je pratila u društvu prijateljice, a i na sportsko događanje stigla je odjevena po svom stilu i s jarko crvenim šeširom.

Njena pojava iznenadila je mnoge jer puno ljudi nije znalo da pjevačicu zanima ova vrsta zabave.

Prije nekoliko dana sve je nasmijala videom iz mora na kojem u crnom kostimu od glave do pete pluta na luftiću.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Davor Bilman pokazao svog sina! Zbog jednog detalja neodoljivo sliče, evo kako izgleda njegov nasljednik

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Je li ovo uopće majica? U prozirnom materijalu ispod kojeg se sve vidjelo pojavila se u kinu

Povezana vijest Celebrity Josipa Lisac umjesto mikrofona u ruke je uzela vrtne grablje, a njen prijatelj pokazao je kako se snašla u ulozi koja nimalo ne sliči njenom poslu!

Povezana vijest Celebrity Nekad je ljubila najpoznatijeg neženju, a očito je zašto su svi pogledi i dalje uprti u nju gdje god se pojavi

Povezana vijest Celebrity Slavna glumica i bivša supruga Sylvestera Stallonea ljetuje u Hrvatskoj, fotkala se s osobljem restorana na Hvaru!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS