Otkrio svoju manu

Jedva je dočekao život bez tehnologije, a Kristina Mandarina ugodno ga je iznenadila: ''Nisam to mislio''

Josip Šečić Nova TV 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Josip Šečić jedan je od natjecatelja nove sezone "Farme", a u intervjuu prije početka showa otkrio nam je ponešto o sebi.

Josip Šečić jedan je od natjecatelja nove sezone showa "Farma", dolazi iz Rijeke, a prije samoga ulaska u show otkrio nam je poneke detalje o sebi, ali i o tome što očekuje.

"Vjerujem da će mi ovo iskustvo pomoći kako bih naučio nešto novo o životu na selu, a najviše se veselim izvršenju postavljenih zadataka i doprinosu toj zajednici", priča nam Josip, koji se osvrnuo i na svoje prednosti i mane. "Moje su prednosti snalažljivost i znanje o životu izvan sustava, dok vjerujem da je mana moja nervoza prema nepravdi u slučaju da je bude", kazao nam je u intervjuu.

"Mislim da mi izolacija i život bez tehnologije neće predstavljati problem jer mi je velika želja živjeti izvan sustava i biti dijelom takve zajednice", priča Šečić te dodaje kako se nikako ne može složiti s bahatim i drskim osobama koje su svadljive i nasilne.

Njegova obitelj i prijatelji oduševljeni su što je dio showa "Farma" i kaže kako ga svi podržavaju, a osvrnuo se i na to misli li da će pronaći ljubav u showu. "Prijatelje ću svakako pronaći, a za ljubav ćemo vidjeti", ispričao nam je. Otkrio je i čime se bavi.

"Po zanimanju sam slastičar i uživam u svom poslu, ali najviše uživam u boravku u prirodi i životu u skladu s njom", kazao je. 

U showu se najbolje našao s Kristinom Mandarinom te je za nju kazao kako ga je ugodno iznenadila:

''Kristina mi jako paše po osobnosti i mislio sam da će ona biti starleta koja će hodati u štiklama ovdje i koja neće ništa raditi, ali me jako iznenadila. Pokazala se vrlo marljivom, vrlo vrijednom, a najviše me iznenadila u tome što se hvata svakog posla'', kaže. 

Josip ima znanja o stočarstvu i ratarstvu, a ima natjecateljski duh i odličnu fizičku spremu. Osim kao slastičar, radio je i kao pekar, kuhar, konobar i trgovac, a trenutačno je nezaposlen te pomaže roditeljima oko poslova na selu.

Sebe opisuje kao radišnu, zabavnu, emotivnu i iskrenu osobu koja je pravi prijatelj, zna slušati druge i udijeliti dobre savjete. Kao svoje nedostatke navodi naivnost po pitanju ljubavi - dva razvoda braka s istom osobom te razdražljivost na nepravdu.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS