Tko će nam još doći?

Prve fotke svjetski poznatog glazbenika u Hrvatskoj, pridružio se holivudskoj ekipi!

Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Matija Habljak/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Hrvatska je postala hit turistička destinacija za poznate i slavne ovog ljeta, a slavnoj holivudskoj ekipi sada se na Jadranu pridružio i američki reper P. Diddy.

Hrvatska obala postala je itekakva hit turistička destinacija za slavne diljem svijeta, a veseloj holivudskoj ekipi koja već nekoliko dana uživa na našoj obali, Woodyju Harrelsonu, Matthewu McConaugheyju, Sachi Baronu Cohenu i Chrisu Rocku, sada se pridružio i svjetski poznati reper P. Diddy.

Ne zna se točno kada je Diddy stigao u Hrvatsku, ali viđen je na luksuznoj jahti s glumcima i njihovim suprugama i partnericama.

52-godišnji Sean Combs stigao je u Hrvatsku u pratnji zgodne partnerice, a reper i ostatak holivudskih zvijezda večerali su i u jednom luksuznom restoranu, u kojem ih je srela i naša pjevačica Severina, koja se susretom pohvalila na društvenim mrežama.

Nije poznato koliko će dugo ovi slavni boraviti u Hrvatskoj, a svoj je dio ljetovanja ovdje provela obitelj Beckham, koja je nekoliko dana boravila na otoku Lopudu pored Dubrovnika.

O Hrvatskoj se zbog ovih zvijezda pisalo i u stranim medijima, a ne sumnjamo kako će se još neke zvijezde odlučiti za posjet Hrvatskoj nakon ovakve promocije u glazbenom, glumačkom i nogometnom svijetu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nina Kraljić pokazala je novog dečka, oboje se bave istim poslom, za koji je rijetko tko čuo

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS