Strašna tragedija

IRONIJA SUDBINE Poginuo je na setu hit serije, ali njegova smrt spasila je živote

showbuzz DNEVNIK.hr

Kažu kada zvijezda umre njeno svjetlo nastavlja sjati svemirom kroz milenije.

Jon-Erik Hexum bio je američki model i glumac koji se slovio za jednog od najseksepilnijih muškaraca osamdesetih. Imao je glavnu ulogu u hit seriji 'Cover Up' koju su žene pobožno pratile upravo zbog njega. Njegov život tragično je završio kada je imao samo 26 godina.

I kada se činilo kako je pred njih sjajna karijera, dogodila se stravična tragedija. Snimajući sedmu epizodu serije koja je već tada osvojila svijet, Jon se dosađivao i odlučio zabaviti se s pištoljem koji je bio dio rekvizite. Misleći kako je pištolj potpuno bezopasan, prislonio ga je na glavu simulirajući ruski rulet i pritisnuo okidač.

Sklopili su ugovor sa vragom i za to platili životom!'

Na žalost, Jon nije znao da čak i kada u pištolju nije pravi metak, već onaj filmski, to može biti fatalno. Krhotine punjenja u pištolju završile su u njegovom mozgu. Hitno je prebačen u bolnicu i podvrgnut operacije koja je trajala punih pet sati. Na žalost, nije mu bilo spasa.

Šest dana nakon tragedije njegova je majka odlučila donirati srce umirućem čovjeku i na taj mu način spasiti život. Donirala je bubrege i kožu spasivši na taj način još dva života. Jonovo tijelo kremirano je tijekom privatnog pogreba. Studio je njegovoj majci isplatio odštetu i na kraju sedme epizode Jonu posvetio riječi: 'Kažu kada zvijezda umre njeno svjetlo nastavlja sjati svemirom kroz milenije. Jon-Erik Hexum je umro, ali njegovo svjeto obasjavati će naše živote zauvijek.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS