splitski glazbenik

Danas ima tri kćeri, a nekad je bio nestašan: 'Dok sam bio slobodan, galebario sam'

showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska klapa Rišpet objavila je novi singl, nešto drugačijeg zvuka. Gost u spotu bio im je i slavni sugrađanin.

Splitska klapa Rišpet objavila je singl 'Samo njoj ću pivat'. Pjesma nekarakterističnog zvuka za klapu pripada žanru kojeg nazivaju 'dalmatinskim reggaeom'.

'Pjesma je neuobičajena za klapski žanr, ali to smo i željeli. Ideja je bila napraviti veselu zafrkanciju, koja će ljudima vratiti osmijeh na lica i natjerati ih da zaplešu te zapjevaju s nama. Poseban gušt nam je specijalni gost u spotu, naš dragi prijatelj Jole, koji glumi američkog turista', izjavio je skladatelj i osnivač klape, Pero Kozomara.

Kralj fešte ima svoja pravila: 'Nikad ne pijem kad pjevam!'

Povodom svoje uloge u spotu, Jole nam je dao i kratak intervju. 'Previše sam se uživio u ulogu američkog turista. Bilo nam je jako zabavno, no šteta što nismo snimali u Americi', rekao je Jole. 'Dok sam bio mlađi i slboodan, galebario sam', dodao je Jole. Dani galebarenja su iza njega, pa su mu, kako kaže, centar svijeta supruga Ana i njihove tri kćerkice.

'Znate kako je, četiri žene, a ja muški. Uživam u svakom danu provedenom s njima. Sve bi bilo nezamislivo bez moje Ane. Znate kako se kaže - žena drži tri kantuna kuće', komentirao je glazbenik suživot sa svojim kćerkicama i suprugom. Osim privatno, ide njemu i poslovno pa je svoj angažman za Novu godinu već dogovorio. Ovog puta nastupit će u Mostaru, a otkriva, obožava pjevati na Staru godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS