Kakva moć transformacije!

Ovo je ista osoba, no čini se kao da se radi o više njih: Upoznajte novu glumačku nadu koja osvaja Hollywood

Joey King (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mladu glumicu Joey King gledamo u seriji "The Act", u kojoj ne sliči na sebe.

Joey King tek je 19 godina.

Unatoč svojoj mladosti, američka glumica dosad se pojavila u brojnim poznatim filmovima, poput "Crazy, Stupid Love", "The Dark Knight Rises", "The Conjuring", "White House Down" i "Independence Day: Resurgence".

Ipak, najviše pažnje glumica neobičnog izgleda privukla je glavnom ulogom u seriji "The Act" iz 2019. godine.

Njome je zaradila svoju prvu nominaciju za prestižnu nagradu Emmy, a kada je saznala za nju, briznula je u plač. U seriji Joey Lynn King glumi uz bok velikim holivudskim imenima, kao što su Patricia Arquette i Chloe Sevigny.

Serija prati Gypsy Blanchard, bolesnu djevojku koja pokušava pobjeći iz toksičnog odnosa sa svojom previše zaštitnički nastrojenom majkom koju glumi fantastična i neprepoznatljiva Arquette. Njezina potraga za samostalnošću otvara Pandorinu kutiju tajni koja na koncu vodi do stravičnog ubojstva.

Joey samo na Instagramu prati gotovo 10 milijuna obožavatelja, a sigurni smo kako će se ta brojka munjevito povećavati kako dotična bude napredovala u Hollywoodu.

Ulogom u spomenutoj seriji Joey polako, ali sigurno postaje nova holivudska miljenica, baš kao što su to svojedobno bile Chloe Grace Moretz ili Millie Bobby Brown.

Također, King ima nevjerojatnu moć transformacije izgleda, pa mnogi od vas možda nisu ni znali da se u seriji radi o njoj jer je uloga zahtijevala obrijanu glavu, debele dioptrijske naočale te da tu i tamo glumica nosi perike u boji.

U prilog joj svakako idu i svjetle oči i pune usnice te činjenica da može istovremeno izgledati kao žena i djevojčica.

Koliko je jaka mogućnost njezine fizičke transformacije, uvjerite se u našoj galeriji. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS