Kakvo tijelo

Otkrio tajnu savršenih mišića - evo kako ih možete imati i vi!

showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac Joe Manganiello otkrio tajnu svog mišićavog tijela - samo pratite njegove upute i efekt bi mogao biti sličan. Vrijedi probati!

Brojne obožavateljice osvojio je ulogom u seriji 'True blood', a razlog je njegovo savršeno, nabildano tijelo. Joe Manganiello svoje je mišiće pokazao i na naslovnici časopisa 'Muscle & Fitness‘ gdje je otkrio i tajnu kako doći do takvih rezultata.

'Moja ovisnost stala je na put mojoj karijeri'

'Kao glumac, koncentriran sam na svoje tijelo. Postoje tri elementa na koja se koncentriram - tijelo, um i duh. Znam puno glumaca koji se koncentiraju na duh i um, a ne rade na svom tijelu. Uzor mi je Grčka filozofija jer je njihova kultura bila izgrađena na atletičarima i filozofima, najbolji spoj', rekao je Joe.

Također dodaje da se njegov trening sastoji od bildanja mišića, ali također radi na tome da svoje tijelo navikne na sve napore i prilagodi težinu zadataka svome tijelu.

'Dolazim iz Pittsburgha gdje ljudi u teretanama ne vježbaju da bi izgledali lijepo već zato što to koristi njihovom tijelu i duhu', objasnio je Manganiello. Bilo da Joe vježba zbog duha, tijela ili uma, obožavateljicama je lijepo baciti oko i uživati u njegovim isklesanim mišićima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS