HOT WAG-sice

Najbolje što Europa nudi? Žene im zavide, muškarci o njima maštaju!

showbuzz DNEVNIK.hr

Europa nam je pred vratima, pa smo se odlučili prisjetiti možda najboljeg što nam Europa nudi - slavne WAG-sice!

Poznato je da nogomet i lijepe žene idu ruku po ruku, a ne sumnjamo kako će i Hrvatska kao nova zvijezda Europe, iznjedriti svoje seksi žene nogometaša.

Izdvojili smo listu europskih najpoznatijih i najseksi WAG-sica (žene i djevojke nogometaša).

Definitvno jedna od najpoznatijih  i najpopularnijih je sada već bivša supruga nogometaša Rafaela van der Vaarta - 35-godišnja Sylvie. Možda im je brak propao, ali neodoljiva Sylvie i dalje slovi kao jedna od najseksi 'pionirki' WAG svijeta. Zanosna plavuša jedna je od najpopularnijih Nizozemki, a osim manekenstva, uspješno plovi i televizijskim vodama.

>> Slavne, uspješne i udane za nogometaše: WAG-sice!

Edurne Garcia Almagro je djevojka Davida De Gea, golmana Manchestera Uniteda. Zanosna Španjolka poznata je pop zvijezda koja je slavu stekla u showu 'Operacija Trijumf'. Edurne, kako je mnogi zovu od milja, ima 27 godina i u vezi s 22-godišnjim Davidom je već nekoliko godina.

Alena Šeredova supruga je talijanskog golmana Gianluigija Buffona, koji slovi za jednog od najboljih nogometnih vratara svih vremena. Alena je rodom iz Češke, gdje je 1998. postala i Miss. Nakon svjetskog izbora, gdje je završila na četvrtom mjestu, Alena je izgradila zavidnu karijeru u Italiji.

Omiljena španjolska WAG-sica je zasigurno Sara Carbonero, zaručnica Ikera Casillasa. Sportska novinarka ima 29 godina, a 2009. godine je osim laskave titule 'WAG'-sice proglašena i 'najseksi reporterkom na svijetu', prema izboru časopisa FHM.

Na listi najseksi britanskih WAG-sica često se nađe i Georgina Dorsett, djevojka nogometaša Toma Cleverlyja, koji igra za Mancheser United. Georgina se proslavila realityjem 'The Only Way Is Essex', a ona i Tom su nedavno postali roditelji kćerkice Nevaeh.

Supruga talijanskog nogometaša Francesca Tottija, Ilary Blasi već dugi niz godina slovi za jednu od najseksi talijanki. Ilary je voditeljica, manekenka i nekadašnja glumačka dječja zvijezda. S Tottijem je u braku od 2009. godine, a imaju dvoje djece – sina Cristiana i kći Chanel.

24-godišnja Sarah Brandner predstavlja njemačke snage: plavokosa manekenka djevojka je njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera. Sarah je pozirala za brojne časopise, uključujući GQ, FHM i mnoge druge.

Naravno, na listi ne smijemo zaboraviti i druge europske WAG-sice: Victoria Beckham, Abbey Crouch, Frankie Stanford, Helen Flanagan...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS