Poslušajte

Jeste li spremni? Stiže Severinin novi hit!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je izbacila mnoštvo hitova koje pjevuši cijela regija, Severina je objavila novu pjesmu!

Severina je na svojoj Facebook stranici predstavila novu pjesmu, a stihovi 'robinja ne ljubi ko dama' će zasigurno kao i prijašnji – potpuno osvojiti publiku.

>>> Kakve to planove Rade ima sa Severinom?

Tekst i melodiju za pjesmu napisao je Andrej Babić, a za aranžman je zaslužan Ivo Popeskić.

'Htjela sam pjesmom zahvaliti svojim fanovima, kojih na Fejsu ima preko pola milijuna. Sretna sam što se zajedno veselimo i radujem se novim koncertima. Premijerno ćemo pjesmu izvesti na koncertu u sarajevskoj Zetri. Mislim da za nju imamo najljepši spot ovih prostora.

Radio ga je moj dragocjeni suradnik, najveći video umjetnik ovih prostora - Dorijan Kolundžija koji je radio video produkciju aktualne turneje #DUK2013. Uživajte u novoj pjesmi i spotu!', poručila je Severina na Facebooku.

Prikazana kao egzotična ljepotica ukrašene kose zlatom i nizom zlatnih narukvica na rukama, Severina je pokazala kako je spremila nešto novo i posve drukčije. Poslušajte i recite, mislite li da Severina ima novi hit?

Severina i nastavlja sa svojom uspješnom turnejom 'Dobrodošao u klub' tako da 12. listopada pjeva u Sarajevu, 18. listopada u Novom Sadu, te 8. studenog u Varaždinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS