Dovela ih u red

Pjevačica se obračunala s dušebrižnicima koji ju kritiziraju zbog jedne stvari: "Imam ogledalo"

Jessie J (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jessie J otvoreno je progovorila o vlastitom izgledu i poslala obožavateljima jasnu poruku.

Britanska pjevačica Jessie J uživa u novoj ljubavi s miljenikom žena, glumcem Channingom Tatumom koja traje od kraja prošle godine. Iako par još uvijek nije objavio zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, Jessie je aktivna i dijeli fotografije sa svojim obožavateljima.

30-godišnja pjevačica tako se ovih dana odlučila obračunati sa svima onima koji kritiziraju njezin izgled i "nesavršenosti" na tijelu, dati do znanja da je ona i više nego zadovoljna svojim izgledom, a zapravo i nema razloga da ne bude.

Naime, Jessie je objavila fotografiju na kojoj pozira u oskudnom crnom bikiniju, izgleda senzacionalno, no pojedinci su joj uspjeli pronaći manu te su joj poručili da ima celulit.

"Za sve one koji mi govore da imam celulit. Znam, imam ogledalo", poručila je Jessie dušebrižnicima.

Jessie je u vezi s Channingom od prošle godine, a svoju ljubav više ne mogu sakriti od očiju javnosti. Tako su nedavno snimljeni u romantičnoj šetnji Jessienim rodnim Londonom tijekom koje nisu skidali ruke jednog s drugog.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Objavila fotku na kojoj se sunča gola: Svi su mislili da će ju vjenčanje smiriti, ali ona i dalje podiže prašinu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS