Sve je šokirala

Prošetala s djetetom u naručju, a nitko dosad nije ni znao da u 44. godini očekuje prinovu

Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jessica Chastain snimljena je u šetnji s novorođenčetom u naručju.

Holivudska glumica Jessica Chastain snimljena je dok u naručju nosi novorođenče i šeće u društvu supruga Giana Luce Passija de Preposula i njihove dvogodišnje kćeri Giuliette, što ne bi nimalo bilo čudno da je netko uopće znao kako očekuju drugo dijete.

43-godišnja Jessica i njezina, čini se za jednog člana veća obitelj snimljeni su u Santa Monici što je sve poprilično iznenadilo, a tu je vijest za Page Six potvrdio izvor koji ih je sreo u šetnji.

"Stvarno su uživali, a činilo se da dijete spokojno spava cijelo vrijeme", izjavio je.

Jessica je nedavno proslavila 43. rođendan i tom prigodom u privatnosti svog doma otvorila pjenušac obzirom da bilo kakve zabave ne dolaze u obzir zbog pandemije koronavirusa.

"Hvala svima na rođendanskim čestitkama i virtualnoj proslavi" poručila je svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

Jessica i pet godina mlađi talijanski grof Gian Luca zaljubili su se 2012. godine, a vjenčali se pet godina kasnije na njegovom obiteljskom imanju u rodnoj mu Italiji, a roditelji djevojčice Giuliette postali su 2018. godine nakon što im ju je rodila surogat majka, kada također o tome nitko nije imao pojma. 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS