OMG

ONA nezadovoljna svojim tijelom?! 'Imam celulit, strije i salo na trbuhu!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogima je jedna od najljepših, ali i najzgodnijih glumca u Hollywoodu – ali i ona se ponekad ne osjeća ugodno u vlastitoj koži.

Jessica Alba, 32-godišnja zvijezda, je u intervjuu za Woman's Health priznala kako itekako ima dana kada ne voli svoje tijelo.

Alba, koja je veličina 36, je ispričala kako ima problema sa strijama, celulitom 'šlaufom' oko struka.

'Budimo realni, više nemam tijelo 14-godišnjakinje. Mislim da ako se potrudimo odmaknuti od nerealnih ideala, ćemo biti sretniji. Imam celulit, strije i salo na trbuhu. Ali što je, tu je', ispričala je glumica.

>> Morska avantura se nastavlja: Prava je ljepotica!

Rijetki bi se složili s Jessicom; glumica je nebrojeno puta 'uhvaćena' na odmoru, gdje je bila u bikiniju – i pokupila je pregršt komplimenata na račun svog izgleda.

Alba je mama dvoje djece, sa suprugom Cashom Warrrenom, ima kćeri Honor i Haven.

Jessica Alba tvrdi kako se dobrano mučila nekoliko mjeseci kako bi povratila svoju staru liniju. Nakon rođenja druge kćerkice Haven, glumica je uz dijetu i vježbanje, imala posebne 'metode' gubljenja kilograma
'Bilo je brutalno, i ne bi svatko to mogao izdržati. Nosila sam duple steznike danima i noćima, i to tri puna mjeseca. Bila sam kompletno znojna, ali se isplatilo', rekla je Alba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS